Spelarenan ett smutsigt ställe?

Som dom flesta vet är det mest fuskare på spelarenan.se och dom som inte fuskar är nybörjare…

Har ni spelat laddern och mött fuskare? eller kanske på public-servrarna? Det har i alla fall jag ett antal gånger och det är så jävla tråkigt.

Har ni spelat ladder och inte fått era prisera för flera tusen som utlovats? eller kanske fått svaret ”Snacka med Dreamhack om priserna” sedan fått en email adress som ni mailat till och inte får något svar? tror nog dom flesta varit med om detta…

Mina kompisar som spelade laddern för 11 månader sedan vart lovade varsitt par Megalodon headset från Razer ”Få dom nya hörlurarna innan alla andra!”, jo tjena… efter dom vunnit laddern så fick dom veta att hörlurarna inte släpps förens Februari och sedan vet ju dom flesta hur det gick med dem… dom kom ut i Augusti 2009 istället för Februari 2009 och nu i skrivande stund 2a Oktober har dom fortfarande inte fått några av sina 15st hörlurar dom har vunnit från Spelarenan.
Hörlurarna kom ut i UK och USA i mitten av sommaren och då skulle alltså dessa spelare få dom ”före” 🙂 men så mycket vart det ju av 8 månaders väntan.

Är Spelarenan så dåliga? Eller orkar dom helt enkelt inte prioritera sakerna dom lovar förens flera månader senare? Jag har själv vunnit 5st högtalarpaket från Philips en gång och det tog dom 4 månader att få dom skickade hem till oss.

Hörde också något om att dom inte skickat ut priser pga att sponsorer drog sig ur? Tycker man inte att Spelarenan som är så stort borde köpa ut priserna direkt ur butik då till vinnarna? Detta känns väldigt frustrerande faktiskt eftersom jag själv varit med på en ladder och inte fått mina hörlurar ännu.

Deras antifusk behöver man ju inte ens ta upp för det är så jäkla kasst.

Hissa eller dissa?

DISSA!

3 svar till “Spelarenan ett smutsigt ställe?”

  1. Skulle vilja dissa arenan, men som det är nu så finns det ju inget att gå över till, så man får ta allt skit från arenan ett tag till antar jag.

    Det är ju trots allt en trevlig sida, folket som håller i det är mindre trevliga.

  2. Skulle vilja dissa arenan, men som det är nu så finns det ju inget att gå över till, så man får ta allt skit från arenan ett tag till antar jag.
    Det är ju trots allt en trevlig sida, folket som håller i det är mindre trevliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

femton − 14 =